Looduslähedane puhkekeskus Lääne-Virumaal

Ürgse väega salapärane paik

Põnev ja mänguline

Lammasmäe Puhkekeskus asub Lääne-Virumaal looduskaunis Viru-Nigula vallas Kunda jõe ääres. Kõrgete liivakallaste vahel looklev jõgi eraldab puhkekeskuse muust maailmast, pakkudes võimalust olla omaette keset ürgset loodust.

Õdusal ja looduslikult hästi liigendatud, aga ruumikal territooriumil leiab sobiva peoruumi, sauna või majutusvõimaluse nii pere ja väike sõpruskond kui ka suurfirma, kes soovib oma töötajatele pakkuda meeldejäävat koosviibimist.
Siin on suurepärased võimalused looduses liikumiseks, aga kõige enam oleme tuntud oma erilise saunamaailma poolest.

See sõbralik ja samas salapärane paik asub kõigest saja kilomeetri kaugusel Tallinnast.


MAJUTUS

Lammasmäe Puhkekeskus pakub majutust nii suurtele seltskondadele kui ka peredele. Suveperioodil saame majutada 139 külalist, lisaks sellele on piiramatu võimalus telkimiseks tuhandetele telkijatele.

Neile, kes soovivad tulla puhkama vaid kahekesi, soovitame romantilist Aidamaja. Väiksemate seltskondade majutamiseks sobivad Jäägri saun, Jahimaja ärklikorrusel asuvad magamiskohad või 4-le ööbijale mõeldud palkmajad.

SAUNAD

Lisaks särtsuvalt kuumadele leilisaunadele ootavad ehe Eesti suitsusaun ja kappkerisega saun ning mahedama leiliga aurusaun, kus saab end hellitada erinevate hooldusprotseduuridega, nagu soolaga koorimine või jääga karastamine.

Seejärel turbasaun lõõgastavate ja tervendavate turbaprotseduuridega.

VABA AEG

Lammasmäe Puhkekeskus pakub majutust nii suurtele seltskondadele kui ka peredele. Suveperioodil saame majutada 139 külalist, lisaks sellele onLammasmäe on puhkekeskus, kus saab korraldada meeldejäävaid suve– või talvepäevi, harivaid koolituspäevi või tulla lihtsalt sõpradega loodusesse puhkama.

Vaata meie asukohta kaardil