Astri kinkekaart

Astri kinkekaart

Jäta tarbetud kingitused igaveseks minevikku ja kingi parim kingitus - Astri kinkekaart!

Osta kohe

Liitu uudiskirjaga

Ole esimesena kursis Astri Keskuse värskete uudiste ja pakkumistega.

Uudiskirjaga liitumine õnnestus!
Uudiskirjaga liitumine ebaõnnestus!

Astri Keskus

Astri Keskus on Narva suurim ostu- ja meelelahutuskeskus. Riidepoodidest on keskuses esindatud mitmeid tuntud rõivabrändid nagu MustangDenim DreamH&MLindexReservedCropp ja Ivo Nikkolo. Spordisõpradele on avatud suur Sportland-i kauplus. Kaupluses asuvad ka mitmed kingapoed, ehtepooed ning lastekaupasid pakkuvad kauplused. 

Lisaks asuvad keskuses ka elektroonikapood Euronics, loomapoed Kika ja PetCity ning raamatupood Rahva Raamat. Keskuses asuvad telekommunikatsiooni ettevõtete Tele2 ja Elisa esindused, SEB PangakontorErgo KindlustusTravibest reisibüroo ja kellasepp. Lisaks asub keskuse esimesel korrusel suur Selveri toidupood ja Apotheka apteek.

Laia valiku ilutooteid pakuvad Tradehouse Ilukaubamaja ning Ideaal Kosmeetika kauplus. Iluteenuseid igale maitsele leiab keskuse kolmandal korrusel, kus asuvad juuksurisalong Le SalonBarber Shop ja Dermalogica esinduspood. 

Keskuses leidub ka mitmeid maitseelamusi pakkuvaid kohvikuid ja restorane. Näiteks aasia kööki tutvustav restoran Monk, hubane kohvik-pagariäri Oma ja mõnus burgerikoht Narva Diner

Meelelahtust igale eale ja maitsele pakuvad keskuse kolmanda korrusel asuvad Apollo Kino AstriBombey BowlingAstri planetaarium ja Galaktikum Mängutuba. Astri Keskuse tornis asub ka vaateplatvorm, kust avaneb ilus vaade Narvale.

Loe edasi

30 aastat elamuskaubandust

Tutvu ka teiste Astri Grupi üksustega